Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Christian Louboutin και ξερό ψωμί!!

Αφιερωμένο στην Φωτεινή μας : http://a-touch-of-colour-by-f.blogspot.gr/ μιας και τις αρέσουν, όπως και στις πιο πολλές από εμάς!
Μιλάω για τα παπούτσια του Christian Louboutin που είναι υπέροχα, μοναδικά, ιδιαίτερα και επίσης πανάκριβα...Βρήκα παπούτσια του που έφταναν και τις 4.000 ευρώ και έχω να πω ότι αναφώνησα όταν το είδα και γέλαγα συγχρόνως!
Ας μιλήσουν οι εικόνες!
Φιλιά!










6 σχόλια:

  1. αχ φωτιες μου βαζεις κοπελα μου φωτιες!!! την εχω λιωσει την ιστοσελιδα του και το αγορι μου με βριζει!!!! :p ειναι απλα ερωτας!! ενα και ενα!! και αμα συνεχισω να μιλαω θα ξημερωθουμε!!! ευχαριστώ και για την αφιέρωση κοπέλα μου να είσαι πάντα καλά και παπουτσοπορομένη!!!

    φιλάκια πολλά!!!

    http://a-touch-of-colour-by-f.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας βρίζει!Για να σε δει να τα φοράς και θα σου πω εγώ!!Όντως έρωτας!
      Και εγώ ευχαριστώ και ναι, πάντα Παπουτσοπορομένη!!!
      Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. love them! would you like to follow each other? let me know!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ αχ λέω, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Σας ζηλεύω κορίτσια που μπορείτε και περπατάτε με τόσο ψηλά παπούτσια κι εγώ δε μπορώ... και είναι τόσο ωραία!! Καλές γιορτές εύχομαι! Αν θέλεις πέρνα μια βόλτα απο το blog μου (http://ginaikologies.blogspot.gr) που τρέχει το Χριστουγεννιάτικο givaway!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα μην πιστεύεις ότι είναι και καλό..για λίγες φορές και για λίγο χρονικό διάστημα ίσως, αλλά κανονικά δεν κάνει για την μέση..
      Εγώ την έφαγα την γλύκα, για να περπατήσεις στους υπέροχους δρόμους που έχει ο πειραιάς με ψηλά τακούνια πρέπει να είσαι σούπερ ήρωας, για να μην σπάσεις κανα πόδι!
      Καλές γιοτρές και ότι επιθυμείς!

      Διαγραφή